2012. június 6., szerda

Piraat - La Guillotine - Hoegaarden Verboden Vrucht

Kóstolás időpontja: 2011.11.26



Piraat (10,5%): A pohárba töltve olyannyira tökéletes sör benyomását keltette, hogy egyszerűen elképzelhetetlen volt, hogy az íze ne lenne az. S valóban… Habja gyönyörű és tartós, krémes állagú, illata rendkívüli gyümölcsösséget áraszt, legfőképpen a piros gyümölcsök illata köszön vissza. Az alkohol számomra egyáltalán nem zavaróan érezteti jelenlétét, kellemesen melengető hatású. Az már csak hab a tortán, hogy a komló kesernyéssége még lenyelés után másodpercekkel is érezhető. Rendkívül ízletes sör.
(Ratebeer link)



La Guillotine (9,0%): Habja krémes és rendkívül tartós, gyorsan fejlődik. Illata különleges és összetett: fűszeres, citrusos. A pohárba töltve élesztődarabok jelenlétére lehetünk figyelmesek. Ízében szintén felfedezhető a citrusos aroma, a fűszeres jelleg azonban hangsúlyosabb. Összességében szokatlan, üdítő és emlékezetes ízvilág jellemzi.
(Ratebeer link)



Hoegaarden Verboden Vrucht (8,5%): Ha előtte nem vártuk volna kellő áhítattal megízlelését, kitöltve és megszimatolva egyértelművé válik, hogy valami igazán különlegessel állluk szemben. Gazdag és kerekded ízek jellemzik e főzetet, melyben minden korttyal más gyümölcs aromáját véljük felfedezni, és idővel egyre többet árul el magából, mégis mindvégig titokzatos marad. Rendkívül összetett sör, melyben az ízjegyek már-már tökéletes ízharmóniában olvadnak össze. Megfoghatatlan, különös és felejthetetlen ízvilág. 
(Ratebeer link)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése