2012. június 7., csütörtök

Karácsonyi sörök: Anchor Christmas Ale - Delirium Christmas - Scaldis Noël

Kóstolás időpontja: 2011.12.27



Anchor Christmas Ale (5,5%): Sötét, barnásvörös színe van a tetején egy vastag, krémes és szűnni nem akaró, bézs színű habpaplannal, valamint fás, pörkölt és enyhén füstös aromája. Igen intenzív pörkölésű, határozottan füstös és erősen komlós ízvilág jellemzi, melyet megtámogat egy réteg étcsokoládé bársonyos jelenléte is.
(Ratebeer link)



Delirium Christmas (10,0%): Vöröses színe és aszalt gyümölcsös illata van némi vörös gyümölcsökből főzött lekvár aromájával vegyülve. Az ízjegyek egy pezsdítően élénk, savas keretbe ágyazva jelennek meg egy kellemesen, nem eltúlzottan édeskés jelleggel és szinte meghatározhatatlan sokszínűségben, mégis olyannyira összetetten, hogy ez a megnyugtató harmónia az, amit a leginkább kiemelnék a sör tulajdonságai közül.
(Ratebeer link)



Scaldis Noël (12,0%): Már a felnyitásakor olyan illatáradat kényezteti orrunkat, mely még kívánatosabbá teszi ezt az amúgy is különleges hatású sört. Rendkívül gazdag aromával rendelkezik: édeskés, mézes - mandulás, marcipános jegyekkel és likőrösen édeskés, kellemesen bizsergető alkoholos ízzel. Meghitt hangulatot varázsoló, az ünnepet megkoronázó főzet. 
(Ratebeer link)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése