2013. október 6., vasárnap

Argus


Argus Rubi (5,0%): Rézszínű, közepesen átlátszó, természetes gyümölcsillattal rendelkező sör intenzív málna, valamint bodza aromával és egy hosszan elnyúló, halvány kesernyével, mely szomjoltóként akár ideálissá is teheti a főzetet. 


 
Argus Unfiltered (5,7%): Közepesen opálos, visszafogott illatú búzasör kissé éles ízjegyekkel és egy halvány mellékízzel, melyek összességében egy fogyasztható ital jellemzőit hordozzák magukon.


 
Argus Premium (5,0%): Tulajdonképpen egy meghatározó illat-és ízvilág nélküli, alapkategóriás lager, lényegében ez a darab is a nagy nyári melegben való szomjoltóként szolgálhat. 


 
Argus Honey (5,7%): Intenzív mézillat árad a pohárból kitöltéskor, beleszagolva pedig természetesen csak erősödik ez az aroma, mely meglehetősen természetes benyomást áraszt. Ízében aztán kissé elkülönül egymástól a hozzáadott komponens és az alapsör jellege, a méz kellemesen tompa, gömbölyded karakterét voltaképpen átmenet nélkül követi egy lageres, kissé lapos, éles vonalú szerkezet, mely szakaszok kevéssé illenek össze, az ízesített jelleg tehát ez esetben levetkőzhetetlenül központi jellemvonása marad a főzetnek. 


 
Argus Gold (6,0%): Szerény, de értékelhető illat-és ízvilág, egyszerű komponensekkel dolgozó főzet. Füves aroma, enyhe kenyérhéjas jegyek, könnyed ivósör tulajdonságait magán hordozó ital.


 
Argus Maestic (4,8%): Kellemes aromájú, friss komló illatát idéző jegyek, lágyan gyümölcsös és telt ízű karakter, mely visszafogott kesernyével operál, íze és utóíze mégis részletgazdag vonásokkal bír, van némi mondanivalója a sörnek. 


 
Argus Unpasteurised (5,7%): Lágy textúrájú, közepesen szénsavas, visszafogott habképződést tanúsítő és enyhén vajas, krémes karakterű, egyébként pedig egy élvezhető ízvilágot produkáló főzet.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése