Konrad Eso: Enyhe zöldfűszeres illat, jólesően savanykás, zamatos test, melyben a komló dominál egy árnyalatnyi pirított beütéssel, igazi, szájat összehúzó hatással végízében.
Novopacke Pivo Valdštejn: Édes, szegfűszeges aroma bontakozik ki szépen lassan, melyhez egy virágos, telt ízű, enyhén befőttszerű, mézes karakter társul. Igazi finomság.
Konrad 14°: Közepesen testes, egy cseppnyi élesztős jelleggel megalapozott, gömbölyded malátás keretek között kialakuló, enyhén fűszeres, korianderes színezettel megbolondított főzet.
Žatec Xantho: Karamellás illatok bontogatják szárnyaikat egy kissé füvesen fanyar, pörkölt kávés alaphang kíséretében. Ízében egyszerre édeskés és pirított karakterű, tejkaramellás és étcsokoládés, kakaós ízjegyek köntösébe öltöztetett főzet.
Bohemia Regent Premium: Tiszta, mellékzöngétől mentes ízvilág egy bársonyosan malátás alapokon nyugvó, hosszan elnyújtott hatású ízzel, melyet remekül egészít ki a komló virágos, telten kesernyés jellege.
Konrad Kapucin: Amolyan cseh barnasörösen füves jellegű, savanykás illat egy pörkölt bukéval. Selymes, krémes állagú, mégis könnyed ital egy nagy adag étcsokoládés, rumos-kávés jelleggel.
Primátor Weizenbier: Kissé éles, közepes testű búzasör, aminek igazi értékét a csapolás által elnyert hideg és szomjoltó jellege kissé háttérbe szorította. Lágy és krémes ízű, gazdagon malátás és kielégítően komlós, kissé testesebb változatban talán még ennél is jobb lenne.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése