2014. december 25., csütörtök

Karácsony - Bush de Noël Premium


Bush de Noël Premium (12,0%): A Scaldis Noël nevű főzethez, jelen söritalunk alap verziójához korábban már volt szerencsém, ebben az esetben az ízélmény utóerjesztés biztosította fokozásának megvalósulását van lehetőségünk megvizsgálni. 
Az mindenesetre már biztosra vehető, hogy a tapasztalatok aggodalomra semmi okot nem adnak, s hogy bizakodásunk igazolást nyerjen, elsőként a jól ismert szivárványos aromafelhőkről leszakadt puha illatpamacsok érkezése simítja el a talajt a további élményeknek. Parfümös, likőrben ázó aszalványos nyalábok keringenek a levegőben, majd a mézben eltett befőttekhez hasonlatos jegyeket produkáló, elegánsan karcsú, élénken vibráló test terül el az ízlelés terepén. 
Sárga húsú gyümölcsök közepesre aszalt karaktere, édes gabonák emléke és cifra élesztő éle teszi mintaszerű belga specialitássá a szerkezetet, amely egy karácsonyi ital képének minden tekintetben maradéktalanul megfelel, a palackban történő utóerjedés adta sajátosságok pedig ha kifejtik is hatásukat, leginkább csak jótékony sejtelmességgel teszik azt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése