2019. szeptember 22., vasárnap

Prairie / Evil Twin Bible Belt


Prairie / Evil Twin Bible Belt (13,0%): Igazi sötét bájital, a maga 13 százalékával súlyos főzetnek mondható, bár teste ebből nem sok mindent mutat, már ami az alkoholos érzet intenzitását illeti, jól beépül a sör szerkezetébe. Kezdetben földes, fekete aromák bontakoznak ki, majd hamar átveszi a hatalmat egy paprikás, annak is a zöldebb, még inkább tölteni való válfajához tartozó vonal, szinte érezzük a levegőben a zsíros kenyér hangulatát, vagy bármi más ételét, melyhez ropogós paprika dukál kísérőül. 
A pikáns hangulat aztán nagyszerűen megmarad, miközben az italt kortyolgatjuk, az aromák efféle ízvilágért kiáltanak, teljes a párhuzam az érzékszervek által tapasztalt síkok között. Pont annyira csípőskés, hogy folyamatosan élvezhető legyen, nem a meghökkentés erejével hat, majd vált át tolakodóba a karakter, mindvégig megmarad különlegesnek, mégis közelinek és rokonszenvesnek. 
Vibráló elegye fűszeres, füstös, pikáns és vaníliás jegyeknek, melyek egy pont annyira könnyed és elegáns testben találnak magukra, hogy ne legyen túl nyomasztó a hangulat, mint ahogyan az a hasonló stílusú főzetek esetén könnyedén bekövetkezhet. A kulináris igényeket is kielégítő sörök az eddig kóstolt darabok alapján a Prairie specialitásai, melyek sorában a Bible Belt valószínűleg kimagaslik. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése