2019. január 20., vasárnap

North Coast Brother Thelonious


North Coast Brother Thelonious (9,4%): A helyzet úgy alakult, hogy a nagybecsű italt éppen egy jellegtelen sörféleség elfogyasztását követően nyitottam fel, hogy az ízlelőbimbóim elhagyhassák tetszhalott állapotukat, s így utólag belátom, ez remek döntés volt. Mahagóni színének vizslatása már önmagában kielégítő élményt nyújt, s ha ehhez hozzávesszük az autentikusnak tekinthető, meggybefőttes, fanyar marcipános, öregedő gyümölcsök hangulatából eszkábált ódon illathalmazt, az eredmény borítékolható. 
Borszerű zamatai lenyűgöző teltséget biztosítanak a kortyoknak, valóban utánozhatatlan a szerkezet, melyet a meggymagos-élesztős karakter, a fekete cseresznyés maláta remekül eltalált mértékben édeskés, szirupos textúrájú teste, valamint az alkohol háttérben megbúvó, mindenféle szájösszehúzó hatást nélkülöző jellege biztosít az italnak. 
Levezetésképpen némi sós karamella, kevés fekete ribizli és egy árnyalatnyi komlós kesernye körvonalai sejlenek fel és teszik még színesebbé a pillanatok alatt megkedvelhető ízvilágot. Valódi belga karakterisztika, hibátlan ízjegyek, kifogástalan kaliforniai főzet. 
(Ratebeer link) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése