2017. december 9., szombat

Prairie Artisan Ales Pirate Bomb!


Prairie Artisan Ales Pirate Bomb! (14,0%): Szemernyi habot sem fejleszt a kitöltés során, aromái azonban busás kárpótlást nyújtanak. Ehhez foghatóan mennyei kávéillatot talán még egy kávé esetében sem éreztem, a pörkölt kávébab és mesésen bársonyos vanília mennyekben köttetett házassága vakítóan káprázatos hatást eredményez. A paprikaőrlemény pikáns bukéja, a földes karakter komor jellege és a darált mák játékos megjelenése ha lehet, még izgalmasabbá teszi a kompozíciót, mely egészében véve akkor szól igazán nagyot, amikor az első kortyok a szánkhoz érnek. 
Olajos lenyomatú testének detonációja a legnemesebb imperial stoutok feszültséggel teli jegyeit repíti szét, kakaós-vaníliás, krémes hangulatok szurokfekete köpenye alatt ideális szénsavtartalmú keretben ízletes kávéfolyam kel útjára, melynek partjait perzselő és vibráló csípősség, pajkos alkoholosság szegélyezi. A rumos beütés ez esetben talán másodlagosnak mondható, a hordóérlelés jótékony hatása azonban minduntalan ott munkálkodik a parádés szerkezetben. 
Kevés ehhez foghatóan sokszínű és izgalmas főzettel volt dolgom az eddigiek során, imperial stout legyen a talpán, amely felveszi a versenyt ezzel a vadorzóval. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése