2014. április 4., péntek

Evil Twin Even More Jesus


Evil Twin Even More Jesus (12,0%): Az Evil Twin főzde sörei közül ez az egyszerű, mégis megkapó, feliratos címkével rendelkező ital volt az első, amit alkalmam nyílt megkóstolni. Van valami az Evil Twin üvegeinek dizájnjában, ami ügyesen képes tolmácsolni a benne lakozó tartalmat; annak ellenére, hogy talán nem a legfantáziadúsabb alkotások közül valók, a képi anyagok hangulata igen sokat sejtetően mutat a várható ízvilág irányába. 
A karaktert tehát így üvegen keresztül is hozzám közel állónak éreztem, mely meggyőződésemben tovább erősített az az egymásra halmozott, masszív lábakon álló fekete aromafergeteg, amely fátyolszerű, ragacsos spirálként jut el szagló receptorainkhoz. Sűrű, olajosan krémes állaga megnyugtatóan kellemes környezetet biztosít annak a fenevadnak, ami belekóstolva támad fel hosszú álmából. 
Kakaóbablé porcukorral meghintve, némi vaníliával és karamellel ízesítve a lehető legösszetettebb és intelligensen strukturált karakterrel... Csodálatos ízorgia. Nem hiába örvend széleskörű és elismerő figyelemnek a nemzetközi közönség részéről. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése